Zien uw muren er kaal uit?

Gisteravond was het 12e nacht, officieel hadden alle feestversieringen moeten worden weggehaald, waardoor onze kamers vaak kaal aanvoelen…

Misschien is het het koudere weer, misschien is het gewoon een geval van de januari blues, of gewoon dat we gewend zijn aan een overvloed aan kleur in onze huizen, maar op een of andere manier, de kamers in onze huizen lijken dat beetje saaier dan ze voorheen deden!

Weten wat uw interieur weer ‘sprankelend’ zou maken, is niet altijd even gemakkelijk. Je denkt misschien dat je niet meer van je bank houdt, dat je raambekleding betere tijden heeft gekend of dat je gang er moe en verwaarloosd uitziet, terwijl het probleem misschien duidelijker is dan je denkt!

Gladde muren en plafonds zijn twee van de grootste oppervlakken in een kamer en kunnen daarom inspiratieloos en gewoon saai zijn!

Verf lijkt misschien de gemakkelijkste manier om behang aan te brengen, vooral voor de beginnende doe-het-zelver, maar er zijn genoeg andere behangopties waaruit u kunt kiezen!

Omdat het behangen van een kamer zowel oefening als vaardigheid vereist, denken veel mensen aan verf als hun enige optie!

Houten wandbekleding is een geweldig alternatief voor verf. Het is relatief eenvoudig aan te brengen en bovendien ontworpen om een groot aantal onvolkomenheden in het oppervlak te verbergen, zoals haarscheurtjes en deukjes in de muur.

Akupanel wordt geleverd in panelen met een vaste breedte, elk bestaande uit een reeks dunne, individuele latjes, en ziet er zowel fantastisch uit als is ontworpen met het oog op een gemakkelijke installatie. Bovendien heeft de unieke viltachtige basislaag ook isolerende eigenschappen en een superieure geluidsabsorptie.

Elk paneel wordt geleverd in lengten van 2,6 m, zodat het het best geschikt is voor de gemiddelde Britse plafondhoogte, terwijl onnodige verbindingen worden vermeden.

Het is een wandbekleding die zich even goed thuis voelt in een woonkamer, eetkamer, slaapkamer, serre en hal – in feite zijn er niet veel plaatsen waar het niet geweldig zou staan!

Aangeboden in zowel rustieke als eigentijdse afwerkingen, en verkrijgbaar in een reeks houttinten, plus beton en zwart, is er zeker een Akupanel voor jou! En als je twijfelt over welk Akupanel het best bij je past, kun je het eerst bekijken voor je het koopt!

Laat je muren er deze januari, en ook in 2021, niet langer ongeliefd uitzien met Akupanel, de nieuwe en opwindende manier om te voorkomen dat je muren er kaal uitzien!

 

Related Posts From The Blog

Ruimte geluidsabsorberend maken met Akoestische Panelen

Heb jij last van geluidsoverlast? Wil jij je akoestiek verbeteren op het kantoor? Kan je elkaar niet verstaan in een grote ruimte met veel mensen? Dan zijn deze geluidsabsorberende panelen een handige en creatieve oplossing. Doormiddel van de gebruikte materialen...

Lees meer

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen?

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen? Akoestische plafondpanelen plaatsen voor een betere akoestiek en een verfraaiing van uw interieur? Twijfel niet langer en kies voor de akoestische panelen van Akupanel!

Lees meer
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method