Wij hebben nieuwe kit!

Wij hebben sinds kort ons eigen merk kit. Maar dit is niet zomaar kit! Deze High Tack kit is veel verbeterd vergeleken met de montage kit van eerder uit ons assortiment. Hoewel op de vorige kit niks aan te merken was, is deze tóch beter qua kwaliteit en sterkte.

De akupanel High Tack kit heeft namelijk een treksterkte van 2,8N/mm2 en een enorme aanvangskleefkracht. Het komt er dus op neer dat deze kit maar liefst een treksterkte van 280kg per vierkante meter heeft en zelfs de zwaarste bouwmaterialen/accessoires hiermee vastgemaakt of gemonteerd kunnen worden.

Wil je de panelen op het plafond hangen? Ook al zijn de panelen 10 kilo, met deze montage kit is dat geen probleem! Door de extreem hoge aanvangshechting zit het paneel na een paar seconden direct vast aan je muur/plafond. Ons advies is om de eerste paar minuten het paneel even te ondersteunen, maar in principe is dat niet eens nodig.

Deze High Tack kit heeft dus heel veel voordelen. Het aantal tubes kit dat je gebruikt voor de panelen is bijvoorbeeld veel minder dan bij onze oude montagekit. Indien je de juiste hoeveelheid gebruikt, heb je voor één paneel een halve tube kit nodig. Het kopen van extra veel montagekit, omdat je denkt dat je niet genoeg hebt, is dus niet nodig.

Omdat deze kit oplosmiddelvrij en kleurvast is, kan die kit zelfs zonder primer op de meest vochtige plekken en maar liefst op 21 verschillende ondergronden gebruikt worden zie hier productbeschrijving. Je kunt de panelen dus eigenlijk bijna overal waar je maar wilt ophangen! De kit is daarom ook bestendig tegen UV, weer, water, schimmel en veroudering. Het bewaren van de kit is ook geen probleem want het heeft een houdbaarheidsdatum van 1,5 jaar, met name wanneer het bewaard wordt op een koele en droge plek. Bang dat je de montage kit gaat ruiken? De kit is vrijwel geurloos, dus daar zal je geen last van hebben.

Het monteren van de kit is ook zo gedaan. De panelen zitten binnen no time op de muur, waardoor je gelijk kunt genieten van je aankoop zie hier de gebruiksaanwijzing. Zorg er wel voor dat je zeker weet dat het paneel in één keer op de juiste plek komt te hangen, want door de snelle uitharding zit het meteen muurvast!

Related Posts From The Blog

Ruimte geluidsabsorberend maken met Akoestische Panelen

Heb jij last van geluidsoverlast? Wil jij je akoestiek verbeteren op het kantoor? Kan je elkaar niet verstaan in een grote ruimte met veel mensen? Dan zijn deze geluidsabsorberende panelen een handige en creatieve oplossing. Doormiddel van de gebruikte materialen...

Lees meer

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen?

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen? Akoestische plafondpanelen plaatsen voor een betere akoestiek en een verfraaiing van uw interieur? Twijfel niet langer en kies voor de akoestische panelen van Akupanel!

Lees meer
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method