Houten wandpanelen: upgrade jouw kantoren en vergaderkamers!

Houten wandpanelen: upgrade jouw kantoren en vergaderkamers!

Wandbekleding voor kantoor

Ben je op zoek naar wandbekleding voor kantoor? Of je nu vanuit huis werkt of een bedrijf hebt; werkruimtes dienen zo ingericht te zijn dat ze voor zo min mogelijk afleiding zorgen. Dit betekent dat de ruimte niet al teveel last mag hebben van externe geluiden. Houten wandpanelen zijn dan de perfecte oplossing! De wandpanelen van Akupanel zijn functioneel en bovendien zeer sfeervol! In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van Akupanel voor kantoor-, en vergaderruimtes.

Geluidsabsorberende houten wandpanelen kantoor

Houten wandpanelen worden veel toegepast in woonhuizen, maar vooral ook in kantoorpanden. Ze creëren een chique, isolerende tussenwand. Wandpanelen op kantoor zijn razend populair vanwege de geluidsabsorberende en akoestische eigenschappen. De panelen zijn hoofdzakelijk gemaakt van vilt. Op het vilt zijn latjes van MDF geplaatst, deze zijn voorzien van een laag duurzaam en natuurlijk houtfineer. Deze twee materialen samen zorgen ervoor dat het geluid geabsorbeerd wordt.

Houten panelen als wandbekleding op kantoor; het heeft een elegante uitstraling en het verbetert de akoestiek van elke ruimte, of het nu gaat om vergaderruimtes of werkruimtes. Daarnaast absorbeert het hout veel geluid, zodat mensen die zich in de naastliggende ruimte bevinden niets meekrijgen van wat er gezegd wordt. Ze geven de ruimte een prachtige look en een rustige sfeer.

Kantoorinrichting van hout; chique en isolerend

Vooral op plekken waar veel gepraat wordt zijn houten wandpanelen een uitkomst. Dit is dan ook gelijk één van de belangrijkste redenen dat akoestische wandbekleding veelvuldig wordt toegepast in zakelijke ruimtes. Vergaderruimtes en werkruimtes; het zijn plekken waar het snel rumoerig wordt. Als je aan het werk bent kan dit onprettig zijn en je afleiden van je werk. Houten wandpanelen absorberen de geluiden, zodat je zo min mogelijk last hebt van externe geluiden. Dit komt je productiviteit ten goede.

De laatste jaren zijn steeds meer mensen thuis gaan werken. Hier geldt ook dat je zo min mogelijk afleiding wilt als je aan het werk bent. Heb je thuis een werkruimte ingericht, maar is het erg gehorig in je huis? Heb je bijvoorbeeld last van lawaaierige buren of van je kinderen die aan het spelen zijn in een aangrenzende kamer? Ervaar je veel hinder van verkeer of ander geluid van buitenaf? Dan kunnen houten wandpanelen een perfecte oplossing zijn. De panelen zijn heel gemakkelijk zelf te bevestigen aan een muur of aan het plafond. Het geeft je werkruimte direct een chique uitstraling en daarnaast werken de panelen ook nog eens geluid absorberend en isolerend.

Wat zijn de voordelen van houten wandpanelen voor kantoor?

Of je nu thuis werkt of een bedrijf hebt waar je houten wandpanelen wilt plaatsen, de voordelen zijn eindeloos. Zo gaan de houten wandpanelen galm en onaangenaam geluid tegen in een ruimte en dankzij de panelen ontstaat er een fijne akoestiek. Ze hebben een luxe en sfeervolle uitstraling, waardoor je werkruimte er direct chique uitziet. Dankzij de panelen heb je minder overlast van buren, geluiden van buitenaf of gebruikers van aansluitende ruimtes. Tot slot zijn de wandpanelen gemaakt van duurzame materialen en zijn ze in verschillende houtprints verkrijgbaar.

Wandpanelen bestaan al geruime tijd, maar de panelen van Akupanel zijn als type vrij nieuw. Ze brengen stijl en functionaliteit samen. Deze wandpanelen zorgen namelijk voor een aangename akoestiek, daarnaast zijn de panelen erg mooi. Ze vormen een ware eyecatcher in elke ruimte.

Wandpanelen kantoor van Akupanel

Ben je op zoek naar wandbekleding voor kantoor? Kies dan voor de houten wandpanelen van Akupanel. Dankzij zijn strakke lijnen geeft het houten Akupanel een ordelijke en stijlvolle uitstraling aan iedere ruimte. Bovendien biedt het akoestische isolatie, wat de geluidsisolatie van een kantoorruimte of vergaderruimte alleen maar ten goede komt.

Ben je overtuigd geraakt van alle voordelen van houten wandpanelen voor kantoor? Kies dan voor de akoestische wandpanelen van Akupanel. Geef je werkruimte direct een luxe uitstraling en dat tegen een zeer betaalbare prijs.

Akupanel levert hoogwaardige akoestische wandpanelen tegen een scherpe prijs. Bestel de oplossing tegen galm nu via onze webshop! Heb je vragen of wil je meer informatie over onze akoestische panelen? Neem dan gerust contact met ons

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method