Rustiek of hedendaags – u beslist!

Naarmate de populariteit toeneemt, groeit ook onze portefeuille met Akupanel-afwerkingen, die nu een prachtige ‘Hedendaagse’ reeks afwerkingen omvat naast de oorspronkelijke opties, die een meer ‘Rustiek’ oppervlak hebben.

Akupanel, dat uitsluitend uit materialen van de hoogste kwaliteit wordt vervaardigd, biedt een gestroomlijnde houten wandbekleding voor zowel wanden als plafonds. Elke afwerking wordt geproduceerd met gecertificeerde duurzame producten, om te garanderen dat ze volledig milieuvriendelijk is. Bovendien biedt Akupanel een superieure geluidsabsorptie van klasse A, dankzij de unieke viltachtige rugzijde, waardoor het naast zijn verbluffende looks ook isolerende eigenschappen heeft!

Het is geschikt voor zowel commerciële als residentiële installaties, en blijkt een zeer populaire en opvallende wandbekleding te zijn in vele bars, restaurants en hotels, of gewoon ter verfraaiing van de muren van woonkamers, gangen en slaapkamers in de huizen van de mensen.

De installatie is ook zeer eenvoudig; in feite kan een muur in een paar uur worden veranderd door de akoestische vilten rug met de juiste bevestigingsmiddelen rechtstreeks in de muur te schroeven. Indien u de geluidsabsorberende eigenschappen nog wenst te verhogen, kan Akupanel bovendien met behulp van batons aan de muur worden bevestigd, om een extra isolerende laag te creëren.

Dus of u nu een kamer in uw huis wilt renoveren, een interieurproject wilt uitvoeren of verantwoordelijk bent voor de aanschaf van wandbekleding voor een nieuwbouwproject of een hotelketen, met het prachtige Akupanel bent u zeker van uw zaak!

 

Related Posts From The Blog

Ruimte geluidsabsorberend maken met Akoestische Panelen

Heb jij last van geluidsoverlast? Wil jij je akoestiek verbeteren op het kantoor? Kan je elkaar niet verstaan in een grote ruimte met veel mensen? Dan zijn deze geluidsabsorberende panelen een handige en creatieve oplossing. Doormiddel van de gebruikte materialen...

Lees meer

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen?

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen? Akoestische plafondpanelen plaatsen voor een betere akoestiek en een verfraaiing van uw interieur? Twijfel niet langer en kies voor de akoestische panelen van Akupanel!

Lees meer
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method