Binnen hoeveel dagen kan ik mijn product retourneren?

Bevalt het product je niet? Ben je niet tevreden over de kleur en was het niet wat je had verwacht? Gerekend vanaf de dag van ontvangst heb je tot 14 dagen bedenktijd zonder opgave van reden te annuleren. Zodra wij het product conform de retourvoorwaarden retour hebben ontvangen zullen wij dit zo spoedig mogelijk communiceren en verder afhandelen. Indien u kiest voor een credit kunnen wij slechts de bestelde goederen crediteren. Het geld wat je hebt betaald voor de verzending, wordt niet gecrediteerd.

Wat zijn de kosten van het retourneren?

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. De exacte tarieven staan op de website van je vervoerder (kosten afhankelijk van gewicht).

Hoe retourneer ik mijn product?

Het product dient in dezelfde verpakking weer geretourneerd te worden, andere methoden van verpakken worden niet geaccepteerd. Het formulier met je bestelnummer is verplicht erbij te voegen.

LET OP! Je wilt meerdere panelen retour sturen? Verpak dan altijd dezelfde aantal panelen in een doos als ontvangen.

Is het mogelijk om mijn product te ruilen?

Indien je de verpakking nog niet hebt geopend of het product weer netjes terug hebt ingepakt, kun je het product uiteraard ruilen.

Mijn bestelling heeft schade:

Als het product schade heeft opgelopen nadat deze bij je is geleverd, verminderd de waarde van het product en kunnen wij dat aan je doorberekenen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Indien je bestelling nog niet verwerkt is, kun je kosteloos je bestelling annuleren. Is je bestelling al verwerkt en/of onderweg? Dan geldt het normale retourproces.

Verkeerd bezorgadres ingevoerd?

Per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd bij je bestelling? Dat is geen probleem, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen de bestelling dan nog op tijd wijzigen.

Download hier het retourformulier

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method