Over Akupanel.nl

Wat leuk dat je ons gevonden hebt, en meer over ons wilt weten!

Akupanel is ontstaan vanuit passie voor mooie materialen, gecombineerd met een nuttige toepassing. Het team van Akupanel.nl heeft een succesvolle achtergrond in de interieur branche, en vanuit die expertise zijn Akupanel.nl ooit begonnen. We hebben door de jaren heen gemerkt, dat wandbekleding vaak een enkel doel dient. Mooi, of functioneel. Hier wilde wij graag verandering in brengen.

“Passie voor mooie materialen is tijdloos.”

Over Akoestische Wandpanelen

We zien al jaren dat het schilderen van een wand in een kleur binnen het interieur de populairste manier is om eenvoudig sfeer aan een ruimte toe te voegen. Over het algemeen is dit een hele goede methode. Maar met onze Akupanels gaan we hierin nog een stapje verder. Onze Akupanel houten lattenwanden zijn niet alleen esthetisch prachtig, maar ze brengen ook letterlijk een warme sfeer in huis. De vilt laag van professionele kwaliteit zorgt voor een uitmuntende Akoestiek in de ruimte. 2 vliegen in 1 klap!

Waar We In Uitblinken

Advies op basis van ervaring

Wat we doen, doen we goed. We hebben geen groot assortiment. Wij geloven erin dat als je iets doet, je er goed in moet zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Akoestische lattenwanden. We zijn er iedere dag mee bezig om een uitzonderlijk product te kunnen leveren.

Levering uit eigen voorraad

We proberen ons model simpel te houden. Wat we hierbij proberen, is de productie van de Akupanels in eigen hand te houden, zelf de producten te verpakken, en vervolgens zelf te versturen.

Meer Over Ons Weten?

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method