Nu verkrijgbaar in drie natuurlijke afwerkingen!

Het meest bekend om zijn fantastische selectie van fineerafwerkingen van echt hout, is de immer populaire Acuapnel® nu ook verkrijgbaar in zes kleuren!

Acupanel® is altijd een modieuze keuze geweest voor de veeleisende huiseigenaar, maar ook voor veel interieurontwerpers en architecten.

De ‘Contemporary’ reeks, met zijn gladde oppervlaktestructuur, tovert elke ruimte zeker om in een modern interieur, en met een keuze uit vier houten afwerkingen plus ‘Concrete Grey’ is er zeker een kleur die bij je stijl en smaak past.

Even aantrekkelijk, onze ‘Rustic’ Acupanel®-reeks is een ideale keuze voor klanten die houden van teruggewonnen, vintage of industriële stijl, of die gewoon op zoek zijn naar een muurbekleding die een tactiel element aan de muren toevoegt!

Ook verkrijgbaar in vier houtnerven, bij The Wood Veneer Hub verkennen we altijd de grenzen van het ontwerp en hebben we onlangs de opvallende ‘Chevron’ toegevoegd aan ons steeds groter wordende portfolio van wandpanelen.

Niet alle klanten willen echter een houten afwerking aan hun muren! Het is slechts een van de redenen waarom de meerderheid van de mensen verf de beste keuze is voor muurbekleding. Daarom hebben we bij The Wood Fineer Hub besloten om het Acupanel®-assortiment uit te breiden en het ‘Colour’-assortiment te introduceren!

Uiteraard waren ‘Black’ en ‘Slate Grey’ de eerste kleuren die werden geïntroduceerd. Dit waren de voor de hand liggende keuzes om tegemoet te komen aan de populaire trends monochroom en grijs, een stijl waarin grijstinten en neutrale kleuren samenkomen.

Deze werden snel aangevuld met ‘Midnight Blue’ en ‘Dusty Grey’, om zowel een middentint als een lichtere grijstint aan de mix te bieden!

Evenzo is ‘Midnight Blue’ een klassieke versie van een mix van marine en Haags blauw, voor een verfijnde binnenruimte, bol van stijl.

Na talloze verzoeken om het ‘Colour’-assortiment uit te breiden, zijn de nieuwste kleuren die aan het Acupanel®-assortiment worden toegevoegd ‘Scarlet Red’ en ‘Juniper Green’.

‘Scarlet Red’ een verfijnde tint rood met duidelijke bordeauxrode ondertonen, terwijl ‘Juniper Green’ zeker herinneringen oproept aan boswandelingen met zijn ingetogen klassieke kleur.

Dus of je nu op zoek bent naar een opvallende muur in ‘Scarlet Red’ of ‘Rustic Walnut’, ‘Contemporary Oak’ of ‘Midnight Blue’ bij The Wood Fineer Hub, er is voor elk wat wils!

Related Posts From The Blog

Ruimte geluidsabsorberend maken met Akoestische Panelen

Heb jij last van geluidsoverlast? Wil jij je akoestiek verbeteren op het kantoor? Kan je elkaar niet verstaan in een grote ruimte met veel mensen? Dan zijn deze geluidsabsorberende panelen een handige en creatieve oplossing. Doormiddel van de gebruikte materialen...

Lees meer

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen?

Akoestische panelen aan het plafond plaatsen? Akoestische plafondpanelen plaatsen voor een betere akoestiek en een verfraaiing van uw interieur? Twijfel niet langer en kies voor de akoestische panelen van Akupanel!

Lees meer
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method