Wandpanelen waar je mond van open valt!

Wandpanelen waar je mond van open valt!

De laatste jaren kiezen mensen er steeds vaker voor om hun tijd thuis te door te brengen. Ons huis is onze veilige haven waar we rust en gezelligheid vinden. Dat heeft ertoe geleid dat we steeds meer aandacht aan onze woonruimte gaan besteden. Mensen knappen hun tuin op, installeren een nieuwe badkamer of leggen een mooie nieuwe vloer aan. Daarbij wordt er steeds meer gezocht naar nieuwe trends en interieurstijlen. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar originele muurbekleding in plaats van standaard muurverf of behang. In dit blog bieden wij je een optie waar je mond van open valt!

Welke vormen van originele wandbekleding bestaan er?

Behang, muurverf, tegels; vind jij het ook niet eens tijd worden voor verandering van wandbekleding? Natuurlijk kun je kiezen voor een andere kleur verf of een behangetje met een andere print, maar waarom ga je niet op zoek naar echte originele muurbekleding? Bekleding die ervoor zorgt dat de muren in jouw woning een echte ‘wow’ factor krijgen? Die optie bestaat namelijk echt: Akupanel akoestische wandpanelen.

Wat zijn Akupanel akoestische wandpanelen?

Akupanel zijn akoestische wandpanelen die gemaakt zijn van verschillende materialen. De panelen zijn hoofdzakelijk gemaakt van vilt. Dit is een zacht en poreus materiaal dat het aanwezige geluid in een ruimte goed absorbeert. Op dit vilt zijn strips van MDF geplaatst, deze zijn voorzien van een dunne laag houtfineer in een bepaalde houtstijl. De laag fineer is gemaakt van echt hout, deze houtsoorten zijn afkomstig van over de hele wereld.

De panelen zijn eenvoudig op maat te maken en aan de muur te bevestigen. Heb je geen gereedschappen in huis om de panelen op maat te maken? Dan maken wij ze op maat voor jou!

Wandbekleding van Akupanel levert een super stijlvolle en retro muur op. De stijl is duidelijk geïnspireerd op wandbekleding uit de jaren ’70.

De eigenschappen en voordelen van houten wandbekleding

De originele wandbekleding van Akupanel levert niet alleen een prachtig uiterlijk op, het heeft ook akoestische en isolerende eigenschappen. De wandpanelen zijn daardoor enorm functioneel, zeker wanneer je regelmatig last hebt van geluidsoverlast of galm in een ruimte of woning.

De voordelen van houten wandpanelen zijn:

  • Een stijlvolle en originele wandbekleding;
  • Verkrijgbaar met verschillende soorten hout;
  • De panelen zorgen voor een aangename akoestiek;
  • Ze kunnen in elke ruimte geplaatst worden;
  • Geschikt voor woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en instellingen;
  • Eenvoudig te monteren.

Originele muurbekleding kopen

Wil jij de muren van jouw woning of kantoor ook een echte ‘wow’ factor geven? Ben je daarom op zoek naar originele muurbekleding? Kies dan voor wandbekleding van Akupanel! Heb je moeite met het kiezen van een kleur? Bestel dan een sample kit! Je kunt de panelen eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Wij bezorgen gratis vanaf een bestelling van 15 Akupanels. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method