Levertijd & verzendkosten

Verzending:

Onze verzendkosten zijn maximaal €39,95 per bestelling binnen Nederland (met uitzondering van de eilanden) en maximaal €49,95 voor levering in België & Luxemburg. Wanneer je ervoor kiest om af te halen bij ons magazijn in Hoogeveen betaal je uiteraard geen verzendkosten. Onze samples hebben een prijs inclusief verzendkosten en passen door de standaard brievenbus. We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken maar een exact levermoment wordt pas duidelijk wanneer onze transporteur de bestelling heeft aangenomen. Op dat moment krijg je daar dan ook bericht van. Indien je een groot aantal panelen wilt bestellen of heel specifieke leverinstructies hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Bij afhalen:

Wanneer je ervoor kiest om bij ons af te halen, verzoeken we je om ons een mail te sturen. Dan sturen we de afhaalinstructies per mail en kunnen we nadien een datum en tijd inplannen. Als je de dag van de overeengekomen datum wilt verplaatsen of een andere tijd wilt afspreken, neem dan zo snel mogelijk en het liefst telefonisch contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een andere mogelijkheid.

Status van je bestelling:

Vanaf het moment dat onze transporteur de bestellingen heeft opgehaald, ontvang je van hem doormiddel van meerdere emails de status van je bestelling.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method