Geef uw muren deze herfst warmte met houten lambrisering

Geef uw muren deze herfst warmte met houten lambrisering

Wil je een warme sfeer in huis? Kies dan voor een houten lambrisering van Akupanel!

In de herfst en winter is het heerlijk om terug te trekken in ons warme huis. Het is de aangewezen tijd van het jaar om jezelf meer rust te gunnen. Ga heerlijk op de bank zitten met een warme deken om je heen en geniet van een warme kop chocolade melk. Ons huis is de plek waar we ons veilig voelen. De meeste mensen kiezen er in de winter dan ook niet voor om te gaan klussen, maar wat nu als je wat warmte mist in jouw woning? Ben je niet helemaal tevreden met de sfeer in je slaapkamer of woonkamer? Je zou dit eenvoudig en snel kunnen oplossen door een houten lambrisering te plaatsen. Dit natuurlijke materiaal creëert onmiddellijk een warmere sfeer. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een eiken lambrisering. Akupanel biedt je echter nog veel meer mogelijke houtsoorten.

Is het najaar een goede tijd om te klussen?

Normaal gesproken kiezen mensen ervoor om te gaan doe-het-zelven in de zomermaanden. Dit is de beste periode, omdat het weer dan het best is. Klussen in de buitenlucht kunnen dan beter gedaan worden, maar dit geldt ook voor klussen in huis. Ramen kunnen opgezet worden om verflucht te verdrijven. Verf, cement en lijm droogt sneller en er kunnen meubels buitengezet worden om voldoende ruimte te maken om te kunnen klussen.

Het kan echter altijd zo zijn dat er klusjes zijn blijven liggen. Als er nog iets binnenshuis gedaan moet worden, dan is dit geen probleem. Klussen die aan de buitenkant van het huis gedaan moeten worden, of bijvoorbeeld aan de schuur, die kunnen beter wachten tot het voorjaar. Als je wilt zorgen voor meer warmte in je woning, dan kun je dit altijd tijdens de herfst of wintermaanden doen. Een lambrisering van hout plaatsen is namelijk erg eenvoudig als je voor akupanels kiest.

Een lambrisering van hout brengt warmte in huis

Wil jij ook zo’n mooie houten lambrisering? De mode die we dragen verandert mee met de seizoenen. Onbewust gebeurt dat ook voor ons interieur. In de donkere wintermaanden kiezen we automatisch voor kleuren en materialen die zorgen voor een warme sfeer. Zo is de herfst een prachtige periode waarin we ons laten inspireren door de natuur.

De herfst biedt een enorme rijkdom aan kleuren die naadloos kunnen aansluiten op ons interieur. Denk maar eens aan de mooie rijke kleuren van herfstbladeren, zoals rood, oker of oranje. Deze kleuren en sfeer kun je terug laten komen in huis, natuurlijk gecombineerd met een mooie eiken lambrisering.

Eiken lambrisering en andere warme houtlooks van Akupanel

Akupanels zijn akoestische wandpanelen waarmee een luxe en sfeervolle houten lambrisering gemaakt kan worden. Zo’n lambrisering zorgt voor een aangename akoestiek in huis, bovendien geeft het erg veel sfeer. Je kunt de wandpanelen overal plaatsen waar je wilt; in de hal of in de woonkamer, maar een lambrisering in de slaapkamer staat ook erg sfeervol.

Met akupanels kun je een lambrisering van hout maken. Wij bieden daarbij de keus uit verschillende houtsoorten. Een eiken lambrisering staat erg mooi, maar bij ons kun je ook terecht voor andere rijke houttinten, zoals walnoot en houtskool.

Lambrisering voor slaapkamer en woonkamer bestellen

Wil je een eiken lambrisering plaatsen in jouw slaapkamer, woonkamer of hal? Kies dan voor akoestische wandpanelen van Akupanel. Hiermee kun je een warme en gezellige ruimte creëren in jouw huis. Een bijkomend voordeel is dat deze wandpanelen zorgen voor een fijne akoestiek en je zorgt voor een betere isolatie. Houten wandbekleding is een fantastische aanwinst voor jouw huis!

De akoestische wandpanelen zijn voorzien van een dunne laag houtfineer van echt hout. Je kunt kiezen uit verschillende houttinten. Ben je op zoek naar eiken lambrisering, dan hebben wij veel keus: Naturel eiken, rustiek eiken of verouderd eiken. Daarnaast bieden wij nog een aantal andere opties aan. Bekijk ze in onze webshop of neem gerust contact met ons op!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method