Sensationeel stijlvolle wandbekleding met akoestische eigenschappen.

Sensationeel stijlvolle wandbekleding met akoestische eigenschappen.

Geluidsoverlast kan extreem irritant zijn, ongeacht het soort geluid! Muziek of luid praten kan erg vervelend zijn, maar zelfs de zachte tonen van buren, die gewoon hun dagelijkse bezigheden doen, kunnen beginnen te schuren, vooral als het door aangrenzende muren gaat.

Evenzo kan extern geluid van een drukke weg of treinlijn een repetitieve woede worden, dus terwijl dubbele of driedubbele beglazing uw ramen helpt, zal het geluid nog steeds door de muren reizen.

Verminder het geluid met wandpanelen

Verlaag het geluidsniveau met Akupanel, dat een uiterst stijlvolle oplossing biedt voor houten lambrisering, met als bijkomend voordeel van akoestische eigenschappen.

Ideaal voor iedereen waar extern geluid een probleem is, of waar het verzenden van geluidsniveaus een probleem kan zijn voor anderen, Akupanel-wandpanelen hebben een superieure geluidsabsorptie.

Akupanel is geschikt voor huishoudelijke en commerciële gebouwen en kan worden gebruikt om de overdracht van geluid tussen muren en vloeren te blokkeren, omdat het ook gemakkelijk op plafonds kan worden aangebracht.

akupanelen voor geluidsabsorptie

Stijlvolle looks en akoestische eigenschappen

Met zijn geweldige uiterlijk is het een ideale muurbekleding voor mensen die graag muziek spelen op een hoog volume en buren hebben die het minder snel zullen waarderen!

Iedereen die ervoor kiest om vanuit huis te werken of een thuiskantoor heeft, kan Akupanel ook een geweldige oplossing vinden, omdat het niet altijd gemakkelijk is om een ​​huis te delen met andere bewoners wanneer u zich probeert te concentreren.

Hoewel het inderdaad een trendy en zeer visuele muurbekleding biedt, is het zeker uw ruimte en mogelijk uw gezond verstand geluiddicht te maken!

Milieuvriendelijke wandpanelen

Momenteel verkrijgbaar in drie afwerkingen, elk paneel is vervaardigd uit een reeks lamellenstrips, ondersteund door een materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen, dat een viltachtig uiterlijk heeft. Bovendien, aangezien Akupanel wordt vervaardigd met gerecyclede materialen, is het milieuvriendelijk en FSC © -gecrediteerd.

Verlaag op een trendy manier het geluidsniveau in uw commerciële of woningpand en kies voor stijlvol Akupanel.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen wij helpen?
Wij zijn op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 en zullen zo snel mogelijk helpen met jouw vragen!
Uw Winkelwagen

Shipping Method